15 legjobb budapesti koktélbár

koktelbar
Ha éjszakai kikapcsolódásról, vagy az estére hangolásról van szó, akkor sokan választják a koktélbárok kínálta lehetőségeket. Ugyan vidéki nagyvárosainkban is megtalálhatóak olyan helyek, amelyek kimagasló színvonalú vendéglátással és izgalmas koktélokkal várják a vendégeket, de sokféle koktélbárjával e tekintetben is Budapest viszi a pálmát. Mindegy, hogy önfeledt szórakozásra vágynánk, vagy a mixertanfolyam elvégzése után profiktól lesnénk el a legjobb trükköket, a cikkünkben összegyűjtött koktélbárokkal biztosan nem lőhetünk mellé.

1. Buddha Bar az egzotikum jegyében
buddha_bar

Diszkrét félhomály és egyfajta egzotikus varázslat fogadja azokat, akik a híres Buddha Bar mellett teszik le a voksot.  Itt aztán minden együtt van, ami a hangulatos szórakozáshoz szükséges, ráadásul a koktélok és a finomságok sem hagynak kívánnivalót maguk után. Ha valami különlegesre vágysz, ez lehet új kedvenc helyed.

2. Boutiq’ Bar kimagasló színvonallal
boutiq-bar

A világ ötven legjobb bárja között tartható számon. Már az első belépéskor érezni azt a semmihez sem fogható hangulatot, ami gyorsan magával ragadja a koktélimádó vendégeket. Ha a tökéletes koktélt szeretnéd megkóstolni és profiktól lesnéd el tudományuk titkát, akkor itt a helyed!

3. Secret Bar, ha valami dögösre vágynál
secret_bar

A vörös és fekete izgalmas, dögös kombinációja fogadja a vendégeket a Secret Bar-ban. Neve pontosan fémjelzi azt a fajta élményt, amit falain belül kaphatunk. A túlfűtött hangulat különleges italokkal és egyedi fűszerezésű ízvilággal társul.

4. Good Spirit bar
good_spirit_bar

A húszas évek Amerikáját és egyúttal egy igazi whisky koktélbár feelinget egyszerre kaphatunk meg a Good Spirit bárban, ahol japán különlegességekből és rendkívül változatos whisky kínálatból egyaránt válogathatunk.

5. Bar Pharma különlegességekkel
bar_pharma

Ha a mixertanfolyam során mindig is érdekeltek a különlegességek, akkor a Bar Pharma választásával biztosan nem lőhetsz mellé. A megszokott poharak helyett „gyógyszeres üvegben”, vagy akár egy fél koktéldióban érkeznek a választott italok.

6. KIOSK Budapest angolos hangulattal
kiosk_budapest

Angol koktélkultúra és a mediterrán világtól megszokott lazaság egyszerre fér meg a ház falain belül. Arra mindenképpen számíthatunk, hogy ha itt szeretnénk a profiktól tanulni, akkor bizony nagyon szemfülesnek kell lennünk. Alig ocsúdunk ugyanis fel a rendkívül széles választékból, már készen is van italunk, ami minden tekintetben a tökéletesség jegyeit hordozza magán.

7. Barside, a design és a koktélkülönlegességek találkahelye
barside

Az eklektikus enteriőrben felszolgált italok azokat a különleges ízeket és hangulatot varázsolják az asztalok mellé, melyekért annyira szeretünk koktélbárokba járni. Az ízélmény mellé a design is mindenképpen szót érdemel, hiszen az üvegek és falakon lévő polcok jól megférnek az ipari alapanyagokkal.

8. TOKIO Japán jegyekkel
tokyo_koktelbar

Jázmin vagy wasabi a koktélban? A Tokio koktélbárban ez sem lehetetlen. A japán alkoholos italok széles skáláját felsorakoztató kínálatban minden különlegességet kedvelő megtalálhatja számítását. Természetesen az italok magukon viselik a japán gasztrokultúrára oly jellemző jegyeket is, így valami mást, többet kaphatunk a pénzünkért, mint egy átlagos koktélbár választékában.

9. Warmup Bár, ahol koktélokat ehetsz
warm_up_koktelbar

A mixertanfolyam során minden bizonnyal hallottál már az ehető koktélokról. Amennyiben a gyakorlatban, profiktól lesnéd el, miként készülnek ezek, s hogyan lehet a leginkább ízlésesen tálalni, akkor a Warmup Bár lehet a jó választás számodra.

10. KNRDY mennyei falatokkal
knrdy_bar

Kiváló minőségű whiskyk, cognacok, rumok és tequilák várják a koktélok szerelmeseit. Ha pedig végigkóstoltuk a legjobb kreációkat, egy remek steak vacsorával zárhatjuk az esetét.

11. Blue Fox The Bar, ha laza eleganciára vágysz
Blue-Fox-Bar


A Kempinski falain belül található meg ez a koktélbár, mely laza hangulatával a koktélozók törzshelyévé válhat. Az italokhoz gyakran olyan összetevőket használnak, amelyeket házilag készítenek, de a modern és a régi klasszikus koktélok is megtalálhatóak természetesen a kínálatban.

12. Black Dog Pub
black_dog_pub
Igazi, pubokra jellemző hangulat fogadja itt a vendégeket remek italokkal és persze jó társasággal. A hangulat oldott, a design pedig egyszerű, de mégis megfelel a szórakozni vágyók igényeinek.

13. Black & White Bar
black_and_white

Igazi kocsmahangulat magas színvonalon. Remek kiszolgálás, igényes környezet és hangulatos bútorok- ez jellemzi a Black & White koktélbárt a fővárosban.

14. Etap a borok szerelmeseinek
etap_borbar

Ha pedig a koktélkóstolgatás helyett visszatérnél a hagyományos borozáshoz, akkor az Etap természetes színeivel, eleganciájával és széles borválasztékával biztosan új kedvenceddé válik majd akár hétvégén este, akár munka után egy pohár erejéig.

15. Farm Gastrobár
farm_gastrobar
A házilag készített alapanyagok és az igazi szakértelem teszi ezt a koktélbárt különlegessé. Az egyszerű belső kialakításával és a hangulatos design al igazán otthonosan érazhatjük magunkat.
Ha te is bártenderként szeretnél dolgozni valamelyik koktélbárban, az eső lépés a mixertanfolyam elvégzése!

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14