A törzsvendégek kedvenc helye

barmanager_tanfolyam
A Bármanager képzés remek választás mindazok részéről, akik szeretnének elmélyedni a munkaszervezés, a hatékonyság növelés területén és profi szinten tevékenykednének a vendéglátásban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan teszik le a tanfolyam mellett a voksot azok közül, akik saját vendéglátóhelyet üzemeltetnek, vagy ilyet kívánnak beindítani. Természetesen olyanok számára is javasolt a Bármanager képzés, akik már a területen dolgoznak és szeretnék a maximumot kihozni magukból, esetleg előrelépést, vagy váltást terveznek.

Egy vendéglátóhely sikere mindig több tényező függvényeként alakul. Azt sem állíthatjuk, hogy az árképzésen múlik kizárólag a hosszú távú működőképesség, hiszen a hangulat, az italok és ételek minősége és persze a kiszolgálás színvonala is rendkívül lényegesek. Mivel egy menő szórakozóhelyen, bárban a pörgés sokszor igen nagy, így a hatékonyság a munkaszervezésen múlik. Igaz ez akkor is, ha üzleten kívüli kitelepült üzemeltetésről van szó, mely utóbbira a nyári időszakban számtalanszor akad példa. Mind a személyi feltételek megteremtése, mind a rendelések időben történő leadása és az esetleges ellenőrzésekre való felkészülés olyan kritikus területnek számítanak, melyek profizmust követelnek meg vezetői részről.

Mindenből a legjobbat

Saját magad példájából is biztosan úgy vagy vele, hogy ha beülsz egy vendéglátóhelyre, akkor a pénzedért mindenből kiváló minőséget vársz el. Az ízlésesen tálalt és ízvilágát illetően is páratlan ételek elkészítése, a széles bor és pezsgő választék összeállítása nem lehet kihívás a szakmában tevékenykedők számára. Igaz ez a mindennapokban gyakran rendelt teákra és kávékra is, mely utóbbiak színvonala sokat elárul arról, mennyire profik dolgoznak az étteremben, kávézóban.

Bármanager képzés: komplex tudás üzlettulajdonosoknak, szakembereknek
barmanager_tanfolyam_3

Vendégként gyakran csak azt látod a teljes munkafolyamatból, hogy mennyire gyorsan kapod meg rendelésed és az milyen színvonalú. Mindez azonban csak akkor nyerheti el a vendégek tetszését, ha a háttérben jól szervezett, profi munka zajlik, mely ugyanakkor tökéletesen megfelel az élelmiszerbiztonsági, jogi és gazdálkodási előírásoknak, jogszabályoknak. Üzlettulajdonosként hiába várod el a mixertől vagy a pincértől, hogy otthonosan mozog majd e területeken, hiszen nekik más munkafolyamatokban kell megállniuk a helyüket. A Bármanager képzés során azonban elsajátíthatod mindazt az ismeretanyagot, melynek birtokában nem jelenthet gondot az árképzés, a bérgazdálkodás, a készletgazdálkodás, de a személyzet kiválasztása és a napi ajánlatok összeállítása is rutinszerűen megy majd.

Üzletmenet a mindennapokban, rendezvényszervezés

A Bármanager tanfolyam során profi üzletvezető válhat belőled, aki ismeri mindazokat a teendőket, melyekkel a mindennapokban szembesülhet a vendéglátásban. Természetesen érdemes ezen túl is gondolkodni, hiszen manapság egy megítélésére és színvonalára valamit is adó vendéglátóhely kitelepüléseken, szabadtéri gasztrofesztiválokon éppen úgy jelen van, mint a rendezvényszervezést nyújtó szolgáltatók palettáján. Mindez komplex rálátást és szakértelmet követel meg, és persze a gyakorlati tudás sem elhanyagolható. A munkaszervezés az elsődleges annak érdekében, hogy sikerüljön a személyi és az anyagi forrásokat tökéletesen beosztani, kontrollálni. Ha ezzel már megvagy, akkor fektetheted majd a későbbiekben a hangsúlyt a színvonal javítására, a szolgáltatások profibbá varázsolására, vagy a hely design-jának tökéletesítésére. A visszajáró törzsvendégek jelentik a garanciát arra nézve, hogy valamit tényleg jól csinálsz. Törekedj arra, hogy a vendéglátóhelyen egy semmi mással össze nem hasonlítható hangulat fogadja a vendégeket, és egyszerűen jó érzés legyen oda belépni. Ez már egy jó kezdő lépés lehet a hosszú távú eredményes piaci jelenlét irányába.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14