Bárok a nagyvilágban- Ír kocsmák hangulata

pultos_tanfolyam
A pultos tanfolyam a vendéglátás terén tevékenykedők körében egyre inkább kedvelt. Nem csak a munkáltatók, de a munkavállalók is belátták mára, hogy a területen is nélkülözhetetlen a maximális hozzáértés. Ha a vendégek mind az italok, mind a kiszolgálás tekintetében azt a színvonalat kapják, amelyet elvárnak, akkor nagy valószínűséggel legközelebb is azt a helyet fogják választani a szórakozásra. Persze mindez még kevésnek bizonyul ahhoz, hogy egy pub, bár igazán felkapott legyen. Létezik ugyanis még egy fontos összetevő, mégpedig a hangulat. Ennek mind a berendezés, mind a színvilág szerves részét képezi. Az írek e tekintetben tudhatnak valamit, hiszen az ír kocsmák semmihez sem fogható hangulattal és stílusos belső kialakítással várják nap mint nap a vendégeket. Hazánk nagyvárosaiban is megtalálhatóak már azok a vendéglátóhelyek, amelyek az ír kocsmák hangulatát igyekeznek több-kevesebb sikerrel átültetni hazai körülmények közé.

Nem csak sör és rágcsálnivaló
Az ír kocsmák elképzelhetetlenek profi sörcsapolás és többféle rágcsálnivaló nélkül. Az italkészítés során gyakran használnak fel kávét, különféle whiskey fajtákat, de ha a vendégek megéheztek, akkor is megtalálják itt a számításukat. A sültek, saláták, grillezett húsok, rántott csirkedarabok mellett lazac és garnéla is az asztalra szokott kerülni. Természetesen a hagyományos burgerek sem hiányozhatnak a kínáltból, melyek valamilyen jó ír sör társaságában kiválónak bizonyulnak egy sportmérkőzés mellé.

Pultos tanfolyam után ír kocsmában?
pultos_tanfolyam_1
A pultos tanfolyam mellet döntők célja egyrészt a külföldi munkavállalás szokott lenni, másrészt a hazai igazán színvonalas vendéglátóhelyeken való elhelyezkedés. Az ír kocsmák igazi kuriózumnak számítanak, ahol pultosként tevékenykedve is átélheted azt a fajta egyedülálló hangulatot, amely oly jellemző erre a bár típusra. Nincs más ország, mely annyira híres lenne pub kultúrájáról, mint Írország. A kinti pubokba betérők azonnal otthon érezhetik magukat, és ez a fajta közvetlenség átragad a pultosokra is. A tökéletes ír hangulatról megfelelő zenével is gondoskodni szokott a hely, ami páratlan örömforrásként kíséri végig az ott tartózkodást. Az italkészítés, a tálcázás és a legjobb ír italok elkészítésének megismerése mind részét képezik a pultos tanfolyam ismeretanyagának, hogy valóban profiként vághassanak neki a résztvevők a vendéglátás ezen izgalmas szegletének.

Reggeltől estig finomságok
Az ír kocsmák nem csak az esti órákban, a munka után kikapcsolódni vágyók igényeit elégítik ki, hanem tulajdonképpen reggeltől ízletes finomsággal és autentikus hangulattal várják a vendégeket. Legtöbbször remek tojásos reggelikkel találkozni az étlapon, de akár ebédidőben is összehozhatunk itt egy baráti találkát. Esténként általában jobban pezsegnek a pubok, és előkerülnek azok az alkoholos italok, melyeket Írország-szerte szívesen fogyasztják a vendégek a helyi kocsmákban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen érdeklődnek az olyan vendéglátóhelyek iránt hazánkban is, melyek kissé elszakadnak a magyar vendéglátásban megszokottaktól, és külföldi kultúrák sajátosságait igyekeznek megtestesíteni. A pultos tanfolyam során megszerzett tudást akár egy hazai ír kocsmában is kamatoztathatod majd. Ezekbe a helyekbe szinte bele lehet szeretni azok sajátos hangulata, barátságos jellege miatt. Ha egyszer kipróbáltad, milyen alkalmazottként, vagy vendégként megélni mindezt, valószínűleg soha nem szakadsz majd el a feeling-től.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14