Flair tudással hol helyezkedhetsz el?

flair_tanfolyam
Flair tanfolyam elvégzésén gondolkozol? Szeretnél szakmádban a legjobb lenni, és jövődet a vendéglátás terén képzeled el? Ha szívesen foglalkozol emberekkel és nem áll tőled távol az éjszakai élet pezsgése sem, akkor a mixerképzés, valamint a flair tanfolyam remek választásnak bizonyulnak. Napjainkban számos szórakozóhelyen találkozni olyan profikkal, akik lélegzetelállító mutatványokra képesek az üveg dobálás és kitöltés kapcsán. A szakterület elsajátítása nem álom csupán, hiszen már az ország több pontján indulnak olyan képzések, melyek során megtanulhatsz mindent a látványos koktél készítés területéről. Joggal merülhet azonban fel a kérdés, hogy mindez mennyire hasznos és valóban találsz-e majd munkát a végzettség megszerzése után.

Flair tanfolyam mixerképzés mellé
A flair tanfolyam során megszerzett tudás akkor igazán hasznos, ha a mixerképzés terén már magad mögött tudhatsz egy végzettséget. Fontos, hogy az italok összetevőit, azok egymással funkcionálását éppen úgy jól ismerd, mint a mixerkedés világát. Keresettebbé teheted azonban saját magad, ha a flair tanfolyam elvégzését is magadénak mondhatod. Elsősorban azok számára ajánlják a hozzáértők a képzést, akiket érdekel a gyors és főleg látványos italkészítés, a precíz töltéstechnika és kreatívan, izgalmas elemekkel gazdagítanák egy-egy ital poharakba varázsolásának technikáját. A tapasztalatok azt mutatják, hogy itthon és külföldön is megbecsülik a terület profijait anyagilag.

Munkalehetőségek itthon és külföldön
A vendéglátás területén tevékenykedők sokszor kifejezetten azzal a céllal választanak egy-egy szakképzést, hogy annak birtokában könnyebben sikerüljön külföldi munkát vállalni. A határainkon túli hotelek és bárok gyakran keresnek hazai szakembereket, s a flair tanfolyam olyan pluszt ad az önéletrajzhoz, mely sokszorosára növeli az elhelyezkedés esélyét. Luxushajókon éppen úgy gyakran találkozni flair elemeket és bártrükköket alkalmazó mixerekkel, mint privát partykon. Ha igazán jó vagy abban, amit csinálsz, annak hamar híre megy, és jobbnál-jobb helyekre hívnak majd.

Miről szól a képzés?
flair_tanfolyam_1
A flair tanfolyam során nem csak a látványos koktél készítés területével ismerkedhetsz meg, hiszen a tananyag ennél jóval szélesebb kört ölel fel. A bárpult eszközeinek és berendezéseinek pontos ismerete alapvetőnek számít. Ezen felül a Free Pouring, vagyis a szabad töltéstechnikák elsajátítása is fontos, hiszen a látványos mutatványok közben nem mérőpoharak segítségével kerülnek az alapanyagok a shaker-be. A munkavégzés közben használható elemek és azok kombinációja rengeteg gyakorlást tesznek szükségessé, sőt, teljes Flair koreográfiák is a tematika részét képezik. A gyakorlás során használt speciális eszközöknek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy tömegszámra töröd majd az üvegeket. A speciális mozdulatok rögződnek benned, és onnantól fogva hagyományos üvegekkel is menni fognak a mutatványok.
A látványos és a gyors munkavégzés során persze tudnod kell, hogy miként készülnek az egyes koktélok, mely alapanyagokat használjuk fel azokhoz. Nem minden a kreatív megvalósítás, hiszen fontos az ízek harmóniája és a pohár esztétikus díszítése is. A flair tanfolyam során mindazt a tudást megszerezheted, mely nélkülözhetetlen a biztos elhelyezkedéshez és a szakmai sikerekhez. Mindegy, hogy itthon vagy külföldön csinálnál karriert, a vendéglátás területén induló szakképesítések jó választásnak bizonyulnak ehhez.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14