Hobby mixer est

hobby_mixertanfolyam
Mindig is érdekelt a koktélok világa, és szeretnél elmélyedni abban? A kulturált italfogyasztás napjainkban minden vendégség, családi vagy baráti összejövetel alkalmával előkerül. Sokan vannak, akik beérik egy üveg pezsgővel, vagy a menüsorhoz nagyjából passzoló borral. De gondoltál már arra, milyen lenne, ha a legmenőbb koktélokkal kényeztethetnéd barátaidat? A koktélkészítés évek óta nagy népszerűségnek örvend, s akár otthoni körülmények között is elkészítheted a legfinomabb italokat.

Ha koktélkészítésről van szó, akkor legtöbben elsőként az interneten szoktunk kattintani. A világhálón azonnal megtalálhatóak a legnépszerűbb koktél receptek. Ez a világ azonban jóval többről szól, mint pusztán az összetevők elegyítéséről. Nem véletlen, hogy egy egész szakma épül a koktélok poharakba varázsolására, és azok igényes díszítésére. Sokan vannak, akik épp csak bepillantást szeretnének nyerni ebbe a területbe, de jövőjüket egészen más kép képzelik el. Ma már arra is lehetőségünk van, hogy hobby mixer est keretein belül pillanthassunk be a koktélok világába. Nem kell tehát pultos vagy mixer tanfolyamot elvégezni ahhoz, hogy élőben lássuk a szakemberek munkáját, és elsajátíthassuk tőlük a szakma minden apró részletét. Néhány hasznos trükk segítségével otthon Is rendkívül látványos és ízletes koktélokat keverhetünk egyszerű alapanyagok felhasználásával.

Minőségi alapanyagok
Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség fontosságát és ez akkor sincs másként, ha a koktélok alapanyagainak összeválogatásáról van szó. Érdemes az ismert márkákat választani, és ha tehetjük, akkor megéri az egyes nemzetek italaiból is tartani egy-egy üveggel az otthoni bárszekrényben. Nem csak az alkoholos italokra célszerű hangsúlyt helyezni,  hanem a minőségi szirupokra,  gyümölcslevekre  és egyéb kiegészítőkre is. Egy-egy koktélcsoda karakterét sokszor pont a kevésbé ismert összetevők adják meg, melyek nélkül biztosan nem kaphatjuk meg a szokásos ízvilágot.

Az alapanyagokon túl mindenképpen szót érdemel a díszítés is, mely a koktélok elmaradhatatlan részét képezi. Használhatunk hozzá friss gyümölcsöket, szívószálat, kis napernyőt, citromhéjat vagy egyéb kreatív megoldásokat, és jól jön otthonra az is, ha beszerzünk például egy koktél kanalat, vagy valamilyen, laikusok által is egyszerűen használható shakert. S hogy hol érdemes elsajátítani mindazt a tudást mely a koktélkészítéshez szükséges? A hobby mixer est remek választásnak bizonyul mindazok részéről, akik nem szeretnének heteket- hónapokat várni a szükséges tudás megszerzéséhez, és elegendő számukra az, ha csak bepillantást nyernek a koktélok világába.

Születésnapra vagy akár csapatépítő tréning gyanánt is
Kiknek ajánlott a hobby mixer est?  A minőségi italok szerelmesei minden valószínűség szerint örülnek majd annak, ha születésnapra vagy névnapra egy hasonló meglepetéssel kedveskedsz.  Baráti társaságok számára éppen úgy jó választás lehet, mint céges csapatépítő tréning gyanánt. A jó hangulatot nemcsak az alkoholos italok garantálják, hanem a minden tekintetben profi szakemberek, akik gyakran flair mozdulatokkal is elkápráztatta a résztvevőket.

Koktél, az örök kedvenc
A magyar italkultúránktól sokáig messze álltak a koktélok, hiszen vendégség alkalmával a legtöbbször a pálinka, vagy egy jó hazai bor kerültek a poharakba. Manapság azonban már nagyon trendinek számít a színes, gyakran igencsak ütős ital fogyasztása. Sokan ámulva figyeljük a koktélbárokban, ahogyan a profi mixerek lélegzetelállító mutatványok alkalmazásával készítenek fenséges koktélokat, melyek látványukat illetően sem elhanyagolhatóak. A koktél, mint a társasági események elmaradhatatlan eleme, mára belopta magát a legtöbbek szívébe.  Mindenkinek megvannak a maga kedvencei, s akinek még nincsenek, azok az egyre szélesebb kínálatban biztosan megtalálják azokat.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14