Játék a tűzzel

jatek_a_tuzzel

No, nem a szokványos, negatív kicsengéssel értendő a cím, sokkal inkább vonatkozik a látványos koktél készítés művészetére. A terület csínját-bínját Flair tanfolyam keretein belül sajátíthatjuk el, amely nem véletlen örvend manapság nagy népszerűségnek. Elég, ha csak saját szabadidős elfoglaltságainkra gondolunk, azonnal láthatjuk, hogy rendszerint előnyben részesítjük azokat a szórakozóhelyeket, ahol a koktélkészítés során pazar látványelemeket is megcsodálhatunk. A terület specialistái nem csak itthon, de külföldön is igen keresettek, így ha szívesen dolgoznál az éjszakában, és nem áll távol Tőled az exhibicionizmus sem, akkor a Flair tanfolyam jó választás lehet Számodra.

Fókuszban a több lábon állás

Ma már kétség sem férhet ahhoz, hogy a vendéglátóhelyek, szállodák, bárok HR szakemberei azokat a munkavállalókat részesítik előnyben, akik szakmájukban több területen is otthonosan mozognak. Gondoltál már arra, hogy a mixer tanfolyam során elsajátított tudásodat tovább fejleszd? A Flair tanfolyam e szempontból remek választás, hiszen így többet tudsz majd nyújtani, mint egy mixer, s jobb lehetőségeket használhatsz ki a jövőben. Igaz ez a külföldi munkavállalásra is, hiszen az üveg dobálás és a látványos koktél készítés komoly vonzerőnek számít a vendéglátóhelyek számára. Ha rugalmas vagy a munkavállalás helyét illetően, úgy akár óceánjárókon is elhelyezkedhetsz, világot láthatsz, s karrieredet a kívánt irányba mozdíthatod.

Mit tanulhatsz a Flair tanfolyam során?

Nem csak a látványos koktél készítéssel ismerkedhetsz meg a tanfolyam során, hiszen ennél sokkal szélesebb tananyagot foglal magába a képzés. A koktélok alapanyagainak ismerete fontos, de mindazoknak az eszközöknek is, melyek segítségével a poharakba varázsolhatóak a vendégek kedvenc italkombinációi. A szabad töltési technikák és a látványos mutatványok elsajátítása magában foglalják a gyakorlati tudás szükségességét. Nem véletlen tehát, hogy a különféle izgalmas Flair koreográfiák elsajátítása szintén a Flair tanfolyam részét képezi. A speciális gyakorló eszközöknek és üvegeknek hála biztonsággal gyakorolhatsz és szerezheted meg a szükséges tudást. A területre kifejezetten igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert. Ha időt és energiát nem kímélve képzed magad, egy idő után még a legbonyolultabbnak tűnő mutatványokra is rááll majd a kezed, és az italos üvegekkel is gond nélkül elbánsz majd.

Több mint egyszerű italkészítés

Az igazán színvonalas koktélok elkészítése többet jelent, mint pusztán az alkotóelemek összekeverését. Ahhoz kétség sem férhet, hogy az üveg dobálás igazi művészet, melynek magas szintre emeléséhez akár évek gyakorlása is szükséges lehet. Az elméleti és gyakorlati alapokon túl azonban már mindenki saját maga tehet a legtöbbet annak érdekében, hogy a szakma keresett szakemberévé váljon. A bárpult mögötti mutatványokkal valami pluszt is adhatunk a vendégnek azon túl, hogy természetesen egy ízletes és látványos ital kerül elé. A koktélkészítés elmaradhatatlan eleme a díszítés, mellyel igazi műremekké válhat még a legegyszerűbb koktél is.

Nem véletlen választják napjainkban egyre többen a Flair tanfolyam előnyeit, hiszen a szakma nem csak keresett, de nagyon népszerű is. Ha otthonosan mozogsz a látványos koktél készítés területén és szíved-lelked beleadnád a minél ízletesebb és látványosabb italok poharakba varázsolásába, akkor a Flair tanfolyam és a mellé ajánlott mixer képzés remek választásnak bizonyulhatnak. A játék a tűzzel nem kell, hogy feltétlen veszélyes legyen, hiszen a koktélkészítés világában annak előnyeit használhatod ki.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14