Manapság egyre népszerűbb a Flair tanfolyam

flair_tanfolyam_2
Gondoltál már arra, hogy Flair tanfolyamon tökéletesítsd tudásod a vendéglátás területén?  A legjobb koktélbárokban helyezkednél el, vagy éppen külföldön tennéd próbára képességeidet? Fontosnak tartod az anyagi és emberi megbecsültséget?  Ha mindezek mellett szívesen dolgozol az éjszakában, és szereted elvarázsolni a vendégeket az italon túl valami plusz szolgáltatással is, úgy megéri elgondolkodni azon, hogy a Flair tanfolyam esetleg kezdő lépést jelenthet karrierépítésed irányába.

Fókuszban a profi szaktudás

A koktélok napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen egyedülálló ízviláguk mellett látványuk sem elhanyagolható. Természetesen egy igényesen elkészített koktél színvonala nagymértékben függ attól, milyen szakember kezei között valósul meg a kreáció. Az interneten kattintva bárki megismerheti a legnevesebb koktélok alapanyagait és azok arányait. De ha mindez elég lenne a minőségi koktélkészítéshez, akkor nem lenne létjogosultsága az olyan szakképzéseknek, mint a manapság egyre többek által választott Flair tanfolyam. Saját példányból is sokan tudjuk, hogy koktélválasztás alkalmával legtöbbször nem csak arra megyünk, hogy egy igazán ütős italt kapjunk, hanem a látvány és a kiszolgálás módja szintén fontos szerepet játszanak abban, melyik koktélbárra esik választásunk. Vezetőként, ha az alkalmazottak kiválasztása a cél, akkor rendszerint előnyben részesítjük azokat a szakembereket, akik többféle végzettséggel rendelkeznek, és nem áll távol tőlünk a gyors és egyben látványos italkészítés művészete sem.

Egyre népszerűbb a több lábon állás

Ha a vendéglátás területén történő elhelyezkedés kerül szóba, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni a több lábon állás fontosságát. Ez más szakterületeken is nélkülözhetetlen, de ha pultosokról van szó, akkor különös jelentőséggel bír a szaktudás. Ma már nem elég pusztán egy pultos tanfolyam elvégzése, hiszen nagymértékben növelhetjük keresletünket azzal, ha otthonosan mozgunk például a látványos koktélkészítés világában is. A Flair tanfolyam az ország több pontján elérhető, így biztosan mindenki megtalálhatja azt a képzést, amely elérhető távolságban van lakóhelyétől. A képzés során elméleti és főként gyakorlati területen is elsajátíthatják a hallgatók mindazt a tudást, amelynek köszönhetően beindíthatják majd akár külföldi karrierjüket is.

Alapoktól a Flair koreográfiák elsajátításáig

Mindegy, hogy a vendéglátás területén milyen szakképzést választunk, az oktatás sok esetben az alapoktól és az elméleti háttér anyagtól indul. Ezek ugyanis nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy leendő szakemberként tisztában legyünk mindazokkal a tudnivalókkal, amelyek a munka szervezésére, körülményeire vonatkoznak. A bárpult eszközeinek és berendezésének pontos ismerete nagyon fontos annak érdekében, hogy a munka gördülékenyen menjen akkor, amikor a vendéglátóhely megnyitja kapuit. A mérce nélküli kitöltési technikák elsajátítása nagy segítséget jelent akkor, ha pörgős az éjszaka, és teljes kapacitással működik a koktélbár. Nem csak a gyorsaság érdekében fontos azonban a Free Pouring  ismerete, hanem a látványos ital készítése apropóján is. Hasonló a helyzet akkor is, ha olyan szórakoztató mozdulatokról és bármikor alkalmazható elemekről van szó, melyek minden laikust elvarázsolnak a koktélkészítés során.

Vendéglátós állás interjú? Itt a siker titka!

Munkakörtől függetlenül sok stresszel jár az, ha egy új állást szeretnénk megpályázni. Az már jó kezdeti pontnak számít, ha a választott cég vezetése behív állásinterjúra. Legtöbben ilyenkor feszültek vagyunk, és nem tudjuk feltétlen azt nyújtani, amit szeretnénk. A háttérben azonban gyakran éppen az áll, hogy nem vagyunk biztosak végzettségünkben, tudásunkban vagy a korábban már megszerzett tapasztalatunkban. A szakemberek azt javasolják, hogy a magabiztos hozzáállás mellett törekedjünk arra is, hogy a háttérben valósan használható tudás bújjon meg. Nem ritka, hogy a szakképző intézet helytelen megválasztása és a nem megfelelően felépített tanmenet olyan végzettséget nyújt, melynek felhasználásával igen csak nehéz elhelyezkedni. Amennyiben valóban a szakma elismert profijaitól tanulsz, nem sajnálod az időt és az energiát a tapasztalatgyűjtésre és a gyakorlásra, akkor a választott Flair tanfolyam beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14