Mi az a pour check? Mire használhatjuk?

american_bartending_tanfolyam
American Bartending képzés iránt érdeklődsz? Szeretnél olyan szakmát magadnak tudni, amellyel itthon és külföldön egyaránt elhelyezkedhetsz? A vendéglátás sokaknak ad munkalehetőséget a világ minden pontján, és a megfelelő végzettséggel bekerülhetsz a legmenőbb bárokba és szórakozóhelyekre. Ha rugalmas vagy, egész évedet luxushajókon töltheted, vagy valamelyik mediterrán szórakozóhelyen fejlesztheted tovább képességeid. A lehetőségek száma végtelen, ám azok kihasználásához elsőként a megfelelő tudást kell megszerezned. Erre a célra kiválóan alkalmas az American Bartending képzés, mely széles ismeretanyagot foglal magában.

American Bartending: látványos koktélkészítés
A klasszikus mixer képzésnél mélyebb ismeretanyagot kínál az American Bartending tanfolyam. Nem csak a látványos technikák alkalmazása játszik kiemelt szerepet az oktatás során, hanem az úgynevezett szabadkezes kitöltési technika is. Ehhez nélkülözhetetlen a pour check használata, melynek segítségével ellenőrizhető az italba került alapanyagok mennyisége. A mérce nélküli technika különböző fogásokkal alkalmazható, ráadásul jobb és bal kézzel is megtanulhatják a résztvevők az italok profi, pontos, gyors és persze biztonságos kitöltését. A gyorsaság szintén fontos, és igen látványos lehet, ahogyan egyszerre több koktél készül a hozzáértő szakember kezei között. Az italkészítés sorrendjének elsajátítása a hatékonyság érdekében nélkülözhetetlen, s mindehhez a szabadkezes kitöltési technika ismerete elmaradhatatlan. A fancy mozdulatok, a látványos eszközhasználat olyan alapvető ismeretek, melyekkel a vizsgán minden résztvevőnek rendelkeznie kell.

Mennyiségek és alapanyagok
american_bartending_tanfolyam_2
Legyen szó a koktélkészítés bármilyen módjáról is, nem mehetünk el az alapanyagok körültekintő kiválasztása mellett. Az American Bartending tanfolyam során tehát a koktélok alapanyagaitól kezdve a díszítéshez használatos eszközökig és elemekig mindennel megismerkedhetnek a résztvevők. Az alapanyagok minőségénél már csak azok mennyiségi kombinálása a fontosabb, hiszen ezen múlik a végeredmény íze és persze látványa. A pour check segítségével történő kitöltésről minden esetben el kell sajátítani, hogy miként adagolhatjuk vele az egyes italokat, így pontos mérés nélkül is a kívánt mennyiség kerülhet a poharakba.

Hazai és külföldi munkalehetőségek
A vendéglátás terén tevékenykedők gyakran döntenek úgy, hogy külföldön próbálnak szerencsét. A színvonalas hazai bárokban is kiváló kereseti lehetőségek várják a profikat, de a külföldi tapasztalat is sokakat vonz. Luxushajókon, szállodákban és nagyvárosi bárokban is remek elhelyezkedési esélyeid lesznek, ha az American Bartending tanfolyam során szerzed meg az ehhez szükséges szaktudást. Tanulni és fejlődni sosincs későn, erről ne feledkezz meg. Ha esetleg a korábbiakban más területen dolgoztál, de azt nem érezted magadénak, akkor érdemes átgondolnod, hogy esetleg válts. Az American Bartending képzés mellett számos egyéb, vendéglátóipari tanfolyam várja a résztevőket, akik a legjobbaktól sajátíthatják el szakma részleteit. Ha szeretsz az emberekkel bánni, nem okoz gondot az esti-éjszakai munkavégzés, sőt, kifejezetten ekkor kezdesz el pörögni, akkor megéri a mixerkedés világával közelebbről megismerkedned. Akár egészen profi szintre fejlesztheted tudásodat, melyet a megfelelő hazai, illetve külföldi munkahelyen anyagilag és emberileg is preferálnak majd. Az Amerikai bártending izgalmas lehetőségeket rejt magában!

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14