Milyen a jó bártender ?

bartender
Biztosan szerettek bárokban koktélokat szürcsölgetni, és talán megfigyelhettétek, hogy alapvetően két típusú bármixer van, akik sikeresek lehetnek. Az egyik, akinek annyira magas szintű a szakmai tudása, hogy egyszerűen nem bírjuk levenni a szemünket róla, amikor dolgozik. Minden apró mozzanatról süt a profizmus, koktéljának minden cseppje előre meg van tervezve, szóval egyszerűen olyan, mintha egy színházi produkciót, előadást néznénk. Elvarázsol.

A másik típus, aki talán külsőre is charmos, de belsőre mindenképpen. Árad belőle a jókedv, mosolyog, tudja, hogy mit akarsz rendelni, felismer, ha már másodszor mész hozzá, mindig mond valami jópofát. Szinte észre sem veszed, hogy igazából már miatta térsz be abba a bárba és kéred tőle az italaidat. Nos ő az igazi vendéglátó-típus. Mert mi másról szólna a vendéglátás, mint arról, hogy egy klassz helyen annyira jól érezd magad, mintha kedvenc haverod házibulijába csöppentél volna: te vagy a vendég, te vagy a legfontosabb és minden kívánságodat lesik, majd teljesítik.
A harmadik típus igazából csak üzletileg lehet sikeres: annyira jó/ egyedi a hely vagy az ital, hogy a vendégnek mindegy, ki szolgálja fel. Tulajdonképpen érthetetlen, hogy az, aki nem szeret emberek között lenni, miért akar a vendéglátásban dolgozni.
Ideális esetben persze az a legjobb, ha az első két típus keveredik.
A lényeg azonban, hogy ezek valamelyike nélkül szinte lehetetlen jól csináni ezt a szakmát. Ha nem mennek hozzád szívesen a vendégek, akkor nem tudsz elég italt eladni, és kevesebb lesz a jutalékod/ borravalód.
Mi megtanítjuk neked a szakmai alapokat, betekintést kaphatsz arról is, hogy milyen a tökéletes bármixer. A többi tényleg már csak rajtad múlik! Ehhez pedig jó kezdet egy mixer iskola elvégzése.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14