Minket keresel! A Bols Mixer Akadémia tárt karokkal vár Téged is!

bols_mixer_akademia_1
Ha idetévedtél, az nem lehet véletlen… sőt, a „tévedtél” szót sem szabad használnunk. Kik vagyunk mi? Mit nyújtunk számodra és mi hasznod lesz mindebből a későbbiekben? Hidd el, hogy minket keresel, de ha egyelőre még nem győztünk meg, folytasd csak az olvasást.
A lehető legjobb helyen jársz, ha érdekel a koktélok világa, ha szívesen vinnél egy kis látványt a munkádba, ha nagy ambíciókkal rendelkezel, és sok pénzt szeretnél keresni a munkáddal, amit nem mellesleg imádsz is. Sőt, mi megtaníthatunk arra is, hogyan készítsd a legjobb kávét. És, hogy miért hinnéd el nekünk mindezt? Mert mi vagyunk a Bols Mixer Akadémia. És ha ez nem mondana sokat (bár kétlem) a BOLS név világhírű, 135 országban ismerik és fogadják el tanúsítványunkat.

mixertanfolyam_9

Ha még nem tudod, egészen pontosan, hogy mit is szeretnél, melyik képzésünk érdekel, akkor arra buzdítunk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk. A hátunk mögötti 15 éves szakmai múlttal biztosan állíthatom, hogy közösen megtaláljuk a neked való tanfolyamot. Nem Budapesten laksz? Semmi gond: iskolánk országszerte jelen van, és ez nem azt jelenti, hogy kb. az 5 legnagyobb magyarországi város közül választhatsz. Velünk akár Szombathelyen, Tatabányán, Szekszárdon vagy Kisújszálláson is találkozhatsz.
Tapasztalt, rutinos és elismert oktatóinknak a kiscsoportos foglalkozások során lehetőségük van az egyéni teljesítményedre koncentrálni, személyre szabott tanácsokkal szolgálni annak érdekében, hogy minél jobb szakember váljon belőled is.
A megszerzett tudást a fővárosban házi versenyeken is megcsillanthatod, és ha szeretnél, ingyenes workshopokon is részt vehetsz.
Ha felkeltettük érdeklődésed, fordulj hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre. A mi célunk hazánkban és nemzetközileg is piacképes szakemberek képzése. És mi a Te célod?

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14