Reklámfogások Valentin napra

valentin-koktel-_1

Pezsgő és egy fenséges vacsora a szerelem ünnepén? A hazánkban is egyre többek által ünnepelt februári napon sokan döntenek úgy, hogy egy remek vendéglátóhely felkeresésével kedveskednek párjuknak. Kínálat akad bőven, és az éttermek, bárok ekkortájt akár külön programokkal, menüsorral és tüzes koktélokkal kedveskednek a pároknak. Minden, a területén kiválónak bizonyuló Bármanager odafigyel erre, hiszen nem csak jelentős bevételi forrás rejlik az alkalomban, de a vendéglátóhelyet is népszerűbbé, kedveltebbé tehetik az ilyen extra lehetőségek a vendégek körében. Minden üzletvezető számára fontos feladat tehát, hogy a Valentin nap közeledtével megfelelő módon meghirdetésre kerüljenek a fellépők, az extra ital akciók, vagy a kedvezményes étkezési lehetőségek. Lássuk, mire érdemes figyelni akkor, ha Valentin nap alkalmából szeretnénk a szerelmesek számára felejthetetlen élményt nyújtani!

Mennyei borok és ízletes falatok

Kevés romantikusabb gesztus képzelhető el egy vacsorameghívásnál. Az éttermekben a fenséges falatok mellé remek borokat is kínálnak a szakemberek. Ha egyébként esetleg kisebb is a kereslet az értékes nedűkre, legalább az ünnepek környékén célszerű szélesebb választékot beszerezni. A férfiak szívesen kedveskednek az ilyen alkalmakkor egy minőségi borral kedvesüknek, mely valóban képes megkoronázni az elfogyasztott menüsort. Nem csak Valentin nap kapcsán érdemes azonban olyan szakembereket alkalmazni, akik otthonosan mozognak a borkínálás területén.

Profi munkaszervezés a hatékonyság jegyében

Még a legromantikusabb vacsorát is képes elrontani az, ha hosszasan kell várakozni az ételekre, vagy a koktélok nem a legszebb díszítéssel készülnek. Fontos, hogy mind az alapanyagok tekintetében, mind a szervírozásra való felkészüléssel a hatékonyságot szolgálják a mixerek, pincérek és a konyhai alkalmazottak is. A profi munkaszervezés nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy éles helyzetben minden gördülékenyen menjen. Csapatban dolgozni nem mindenki tud, ezért az új alkalmazottak felvételekor is fokozott figyelmet érdemel az, hogy mennyire képesek együttműködni másokkal.

Pezsgők és koktélok a tüzes hangulat érdekében

A Valentin nap megkoronázásához természetesen hozzátartozik a pezsgőfogyasztás és az ízletes koktélok is. Ha több pohárral is elfogyasztásra kerül, akkor nem feltétlen a magas alkoholtartalmon van a hangsúly, sokkal inkább az igényes díszítésen és a hölgyek ízlésének eltalálásán. Érdemes akár speciálisan az ünnephez passzoló díszítést és fantázianeveket találni az italoknak, melyeket kedvezményes áron is kínálhatunk a pároknak. Jó választás lehet a ház ajándékaként a vacsorához nyújtott pezsgő, mellyel garantáltan visszatérő vendégeknek örvendhetünk majd.

Dekoráció a romantika jegyében

Nem kell feltétlenül átmenni a giccses kategóriába ahhoz, hogy a vendéglátóhelyet az alkalomnak megfelelően díszíthessük fel. Ne rugaszkodjunk el az egyébként is megszokott stílustól, a végleteket pedig mindenképpen kerüljük el. Az elegáns, egyféle irányzatot képviselő dekoráció mellett a rózsák és a piros színű díszek biztosan célba érnek, és megteremtik a megfelelő hangulatot a párok számára a romantikázáshoz. A dekoráció visszaköszönhet az asztaldíszekről vagy például a koktéldíszekről is. A jó Bármanager Valentin-nap kapcsán is képes a megfelelő reklámfogásokkal vonzó kínálatot kialakítani a romantikára vágyó vendégek számára. A szerelmesek ünnepét hazánkban is mind többen tartják, érdemes felkészülni erre a vendéglátás területén tevékenykedőknek is.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14