Szeretsz bulizni és emberek között lenni? Akkor a bartender szakmát neked találták ki!

mixer_tanfolyam
Ha fiatal vagy, bírod az éjszakázást, szeretnél sok pénzt keresni úgy, hogy bulizol, vagy a világ legjobb helyeire utazhatsz, akkor a bármixer szakmát neked találták ki!

Gyere el képzésünkre és sajátítsd el az alapokat, hogy utána a nemzetközileg is elismert Bols Mixerakadémia diplomáját használhasd ajánlónak.

A turizmus fellendülésének köszönhetően Magyarországon is egyre több étterem és szórakozóhely foglalkozik minőségi vendéglátással, ami nagyon jó hír. A szakmából azonban sokan külföldön dolgoznak – érthető okokból – ezért emiatt is nagy szükség van itthon a jól képzett, felkészült szakemberekre.

A bármixerek nem csak technikailag készítenek el egy-egy italt, hanem folyamatosan kommunikálnak a vendégekkel. Nem a leitatásuk a lényeg, hanem pont az ellenkezője: hogy jól érezzék magukat, és máskor is szívesen térjenek vissza hozzád. Elengedhetetlen a nyitottság, felkészültség, lazaság és korrektség ebben a szakmában. De ha ezek nem okoznak neked gondot, akkor egy nagyon jó megélhetést biztosító szakmaként választhatod a vendéglátást, amely mindig rugalmasan alakítható, és nagyszerű lehetőség az utazgatásra is.

Csatlakozz képzéseinkhez, végezd el a mixer tanfolyamot!

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14