Vásárolj szeretteidnek élményt! Mit tanulhatsz egy hobby mixer tanfolyamon?

hobbi_mixertanfolyam
Nem csak profi mixertanfolyam indul napjainkban az ország több városában, de azok is megtalálják számításukat, akik hobby szinten szeretnének elmélyülni a témában. Ajándékot keresel, de még nem bukkantál rá az ideális meglepetésre? Gondoltál már arra, hogy élményt ajándékozz? A sokadik illatszercsomag és ruházati termék helyett egyre többen döntenek az élmény-jellegű meglepetések mellett, melyek egész különlegesnek számítanak. A mini képzés remek választás mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni a népszerű koktélok elkészítéséről és betekintenének abba a világba, amely izgalmas látványelemekkel és persze fergeteges hangulatot keltő koktélokkal várja az érdeklőket.

Mixertanfolyam koktélozással egybe kötve

A hobby mixertanfolyam több mint pusztán oktatás, hiszen egy négy órán át tartó baráti jellegű összejövetel keretein belül ismerhetik meg a résztvevők a koktélkészítés művészetét. A szakmát igazán profi szinten űzők a legjobb példának számítanak arra, hogy a látványukban is lenyűgöző italok megalkotása messze túlmutat az alapanyagok egyszerű összeöntözgetésén. Ami pedig megadja a sava-borsát az egész programnak, az az elkészült finomságok kóstolása, melynek köszönhetően azonnal jó hangulat kerekedik majd. Akár baráti társaságok, céges csapatépítő tréningek alkalmával is remek választásnak bizonyul a hobby mixertanfolyam, mely garantáltan közelebb hozza majd egymáshoz a résztvevőket.

 Világhírű italok a poharakban

 Valószínűleg mindenki szeretné tudni, hogy miként készülnek azok a híres koktélok, amelyekkel a bárokban, vendéglátóhelyeken rendszerint találkozhatunk. Vannak olyan koktél fajták, melyek igazán populárisnak számítanak és szinte mindenki ízlésének megfelelőek. A Mojito, a Pina Colada vagy a Sex On The Beach otthon is könnyedén elkészíthetőek, de természetesen jól jön néhány hasznos tanács mind a készítéshez, az alapanyagok körültekintő megválasztásához, mind a díszítéshez, mely szintén szerves részét képezi a minőségi koktélozásnak. A bartender irányításával megszervezett program keretein belül a legnépszerűbb koktélokat, alkoholos és alkoholmentes italkreációk készítését sajátíthatják el a résztvevők.

Rövid program, maradandó élmények

hobbi_mixertanfolyam (2)

A hobby mixertanfolyam négy órás esti programot kínál, mely során barátságok szövődhetnek, és minden szükséges ismeret elsajátítható ahhoz, hogy saját otthonodban igazi mixerré válhass. Az ünnepi összejövetelek, baráti társasággal rendezett bulik alkalmával egyre gyakrabban esik a választás a koktélokra. Akár a négy órás mini képzés is elegendő lehet ahhoz, hogy elkápráztasd otthon vendégeid, és olyan bárszekrényt állíts össze, melybe megtalálhatóak a legkedveltebb koktél alapanyagok és a készítéshez szükséges eszközök. Ha ajándékozásról van szó, akkor érdemes olyan különleges típust választani, mely nem csak meglepetésnek számít, de hozzá is tesz a megajándékozott életéhez, bővíti ismereteit és rálátását a világra. Ha az ünnepelttel közös programot tervezel, akkor is jó választás lehet a mini képzés, hiszen együtt élhettek át egy közös élményt, mely ráadásul minőségi italok kóstolásában telik. Ne feledkezz meg azonban a fuvarról, hiszen az esti program után már semmiképp ne ülj volán mögé! A látványos bártrükkök, a világhírű koktélok, a minőségi alapanyagok és a profi koktélkészítés művészete csak Rád várnak! Ajándékozza élményt, vagy légy részese személyesen a hobby mixertanfolyamnak!
https://www.youtube.com/watch?v=c0x3SOmSR2o

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14