Hírek, érdekességek

A Magyar Bármixer Unió hírei

2007. június 04. én, kerül megrendezésre az év legrangosabb Bártender eseménye a XVIII. Magyar Koktél és VI. Flair bajnokság, és az I. Budapest Kupa nemzetközi bármixer verseny. Helyszín Népliget E-klub június 04. hétfő 12. órai kezdéssel, a teljes program kb. 21. óráig tart.

Finlandia kupa Lappföldön

Ebben az évben immár 9. alkalommal rendezték meg a Finlandia Kupa mixer versenyt, a Finnországi Lappföldön. Több mint 20 ország (egészen pontosan 22 ) versenyzői vettek részt az idei versenyen, a Finlandia Kupa történetében a legtöbben .

A Magyar Bármixer Unió hírei

XVIII. KOKTÉL ÉS VI. FLAIR
I. BUDAPEST KUPA - MAGYAR BAJNOKSÁG.
Nemzetközi Bártender verseny!


Kedves Kollégák!
A Magyar Bármixer Unió ebben az évben is megrendezi a hivatalos koktélbajnokságot, ahol idén 18. alkalommal hirdetnek győztest a klasszikus versenyszámban és 6. alkalommal nyeri el a Flair első helyezettje az aranyérmet. A versenyen való szereplésnek nagy a tétje, hiszen kategóriánként az első helyezett szerez jogot arra, hogy részt vegyen, és képviselje Magyarországot. az IBA világbajnokságán - amelynek idén Taiwan ad otthon.

Hallgatóink írták

Érdekesen működik az ember ízlése. Egy-egy dologról jelen esetben italról alkotott ítéletünkbe rengeteg minden belejátszik.

Nem mindegy például, hogy hol, mikor, milyen körülmények között találkozunk vele először. Ezek az élmények erősen kötődnek az adott dologhoz, és később mintegy részét képezik, hiszen egy íz, egy szín, egy forma pillanatok alatt tudja felidézni a hozzá kapcsolódó összes élményt.

Norbi naplója

Ital-Cool-Túra!
Elsőkézből Los Angeles-ből.Mint az előző beszámolómban is ígértem írok nektek egy pár sort a „Nagy Amerikai” ital kúltúráról, ami már nem is annyira kúltúra mint inkább trend.

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14