St Patrick napi koktélok

Március 14.én 20 órakor tartjuk a bols Mixer Akadémián a St Patrick napi játékunkat amire mindenkit szeretettel várunk. A belépés ingyenes és részt vehetsz egy ír whiskey kóstolón bemutatón a Tullamore Dew jóvoltából illetve az est fő programja a kedvelt Ír kocsmajáték a Ringboard lesz. Gyertek el és jelentkezzetek a Ringboard bajnokságra. A nyertes csapat egy üveg Tullamore Dew whiskeyt kap. AEgész este whiskey koktélok a bárpultban, kattints a részletekre és nézd meg milyen whisky koktélokat tudsz megkóstolni.

Apple D.E.W.
50 ml Tullamore Dew whiskey
100 ml almalé
Angostura bitter
citrom szelet

D.E.W and Ginger
50 ml Tullamore Dew whiskey
100 ml gyömbér
citrom szelet

Tullamore D.E.W Sour
50 ml Tullamore Dew whiskey
25 ml friss citromlé
20 ml cukor
citrom szelet

The Irish Manhattan

50 ml Tullamore Dew whiskey
15 ml Rosso Vermouth
5 ml Maraschino likőr
Angostura bitter
Orange bitter
orange zest

The Tullamore Julep

50 ml Tullamore Dew whiskey
15 ml vanília szirup
Peach bitter
menta levél

The 1829
30 ml Tullamore Dew whiskey
30 ml friss narancslé
20 ml Rosso Vermouth
25 ml Maraschino likőr
cseresznye


The Liberator

50 ml Tullamore Dew whiskey
20 ml grenadine szirup
15 ml friss citromlé
15 ml friss narancslé
citrom szelet

A program:

Részt vehetsz egy ír whiskey kóstolón, ahol különféle Tullamore Dew koktélok megkóstolása mellett, meghallgathatod Kottra Dezső cseppmesterünk előadását az ír whiskeyk világáról.
Az este fő programja a Ringboard verseny, melyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk! A Ringboard az írországi kocsmák kedvelt játéka. Hasonló a darts-hoz csak itt kis korongokat kell a ringboard táblán elhelyezkedő kampókra dobni. Minden kampó más-más pontszámot jelent!

A nyertes csapat egy üveg Tullamore Dew-t nyer, illetve a csapat minden tagja egy Tullamore Dew sapkát és egy Tullamore Dew koktélt kap ajándékba!
Nevezni a Ringboard versenyre a rendezveny@mixersuli.hucímen március 11-ig tudtok. A jelentkezésnél a tárgyba írjátok be, hogy St. Patrick Day. illetve a csapat nevét, és egy telefonos elérhetőséget. 
Ha viszont egyedül érkeznél, és szeretnél játszani, akkor se keseredj el, mert a helyszínen is sorsolunk csapatokat.

Egész este ír zene!

És még egy meglepetés: annak, aki zöldben jön, annak ajándék koktélt adunk! :)

Na de ki is az a St. Patrick és mit ünnepelnek az írek a St Patrik napon?
St. Patrick Írország védőszentje. Március 17-én halt meg, ezért ekkor emlékeznek meg rá világszerte. St. Patrick nevéhez fűződik Írországban a keresztény hit hirdetése, a legenda szerint Patrick egy lóhere 3 levele segítségével magyarázta el a keresztény vallás lényegét, a szentháromságot. Ezen a napon ezért szokás valami zöldet felvenni, vagy a lóherét valahol megjeleníteni, akár a kabátra vagy a kalapra tűzni, akár az arcra rajzolni!


Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14