Hírek, érdekességek

Whisky Kóstoló a Koktélboltban!

Igazán érdekes és különleges Whisky kóstolóval és bemutatóval készülünk 2015. Április 17. pénteken 19:30 órai kezdettel a Koktélboltban.

Words of Liqueurs, vagyis Máté koktélvilága a likőrökön keresztül

Csatlós Máté neve ismerősen csenghet azoknak, akik figyelemmel kisérték az elmúlt évek koktélversenyeit. A 27 éves fiatalember jó pár díjat zsebelt be az elmúlt években, utóbbi időben a világhíres londoni Dorchester Hotel China Tang bárjának csapatát erősítette, jelenleg pedig Angliában egy többszörös díjnyertes Butiq Hoteleket működtető cégcsoportban szakmai tanácsadóként és bártenderként tevékenykedik.

Versenyfelhívás!

A Magyar Bármixer Unió idén is megrendezi a XXVI. Magyar Koktél és XIV. Flair Bajnokságot a Kávé Bár Bazár rendezvény keretein belül

Wake Up Party és Koktélok Koffeinnel Verseny!

És végre elérkezett: A VERSENY! WAKE UP!

2014. 04.30-án 18:00-tól learatjuk a Koffeines Koktélok felkészítő mester kurzus babérjait és egy óriási WAKE UP PARTY-t csapunk, ahol megmérethetitek magatokat, és bulizhattok egy hatalmasat is :-)

Russian Standard Workshop

A Russian Standard újdonsága, egy igazán izgalmas és színes R.S.W. verseny.
Ezen a megmérettetésen, Budapest 7 legkiválóbb bárjának Bartenderei vesznek részt, előzetes meghívás alapján!

Gyertek el, tanuljatok belőle és szurkoljatok nekik ti is!

Wake Up 2 - Teák alkohollal!

Elérkeztünk a mesterkurzus 2. alkalmához, amikor is kiváló minőségű teákkal fogunk finomabbnál finomabb koffeines koktélokat készíteni.

Gyere el, tanulj és alkoss!

Az italvilág színe-java megjelenik a KávéBár Bazáron

Február 22-23-án immár ötödik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító több mint száz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. Az évről évre fejlődő kiállítás és show nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programot kínál. A Magyar Koktél- és Flair Bajnokság indulói kedvezményes, 1000 forintos szakmai napijegyeket vehetnek a Közraktár utcai Koktélboltban.

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14