St Patrick Day! Ringboard verseny a Bols Mixer Akadémián

Ír whiskey és a Tullamore Dew…

A program:

Részt vehetsz egy ír whiskey kóstolón, ahol különféle Tullamore Dew koktélok megkóstolása mellett, meghallgathatod Kottra Dezső cseppmesterünk előadását az ír whiskeyk világáról.

Az este fő programja a, Ringboard verseny melyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk!

A Ringboard az írországi kocsmák kedvelt játéka. Hasonló a darts-hoz csak itt kis korongokat kell a ringboard táblán elhelyezkedő kampókra dobni. Minden kampó más-más pontszámot jelent, az a csapat nyer, aki először gyűjti össze az 500 pontot! 

A nyertes csapat tagjai egy üveg Tullamore Dew-t és Tullamore Dew flaská kapnak ajándékba! 

Nevezni a Ringboard versenyre a rendezveny@mixersuli.hu címen március 11-ig tudtok. A jelentkezésnél a tárgyba írjátok be, hogy St Patrick Day. illetve a csapat nevét, és egy telefonos elérhetőséget. Ha viszont egyedül érkeznél, és szeretnél játszani, akkor se keseredj el, mert a helyszínen is sorsolunk csapatokat. 


Egész este ír zene!

És még egy meglepetés: annak, aki zöldben jön, annak ajándék Tullamore Dew koktélt adunk! 

Na de ki is az a St. Patrick és mit ünnepelnek az írek a St. Patrik napon?

St. Patrick Írország védőszentje. Március 17-én halt meg, ezért ekkor emlékeznek meg rá világszerte. St. Patrick nevéhez fűződik Írországban a keresztény hit hirdetése, a legenda szerint Patrick egy lóhere 3 levele segítségével magyarázta el a keresztény vallás lényegét, a szentháromságot. Ezen a napon ezért szokás valami zöldet felvenni, vagy a lóherét valahol megjeleníteni, akár a kabátra vagy a kalapra tűzni, akár az arcra rajzolni!

 

Időpont: 2015.03.13 péntek 19 óra

Helyszín: 9. ker. Erkel u. 13.  Bols Mixer Akadémia
Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14