Movember Party

Movember party és Ringboard bajnokság a Bols Mixer Akadémián!
2015.11.26-án

Mi is az a Ringboard!

A Ringboard az írországi kocsmák kedvelt játéka. Hasonló a darts-hoz csak itt kis korongokat kell a ringboard táblán elhelyezkedő kampókra dobni. Minden kampó más-más pontszámot jelent, az a csapat nyer, aki először gyűjti össze az 500 pontot! Az est főszerepét a Ringboard verseny tölti be, melyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk! A győztes csapat 1 üveg Tullamore Dew Whisky-t kap ajándékba!

Mi is az a Movember?

A Movember egy világszerte ismert figyelemfelkeltő mozgalom, amelyet minden évben novemberben rendeznek meg. A program lényege, hogy felhívjuk a figyelmet a prosztatarák veszélyeire és a megelőzésre.
• Azok, akik bajuszt növesztenek és el is hozzák magukkal, vagyis eljönnek a Party ra, automatikusan részt vesznek a játékban.
• A játék lényege, hogy minden bajszos fiú egy sorszámot kap amit kitűzünk rá, a lányok pedig egy szavazócédulát. A fiúknak az lesz a dolga, hogy lobbizzanak a lányoknál, hogy az ő sorszámát dobják be a dobozba, a lányoknak pedig az lesz a feladata, hogy ne adják be könnyen a derekukat (ez általában menni szokott) A lányok mindenféle apró feladatot kérhetnek a fiúktol a szavazatokért. pl. fekvőtámasz, pulton való táncolás stb..
• A szavaztok összeszámolása után kihirdetjük az eredményt, a nyertes bajuszkirály ajándékot kap.
Mivel a Movember és a bajusz egy férfias és nemes ügy, ezen az estén a bajusz mellett a whiskyé lesz a főszerep. Így nagyon finom whiskys koktélokkal készülünk nektek.
Tehát itt az idő, hogy okosan borotválkozz és legyél te a bajuszkirály!
Gyere velünk Movemberezni és partyzni!

Időpont: 2015.11.26 csütörtök 19 óra
A helyszín: Bols Mixer Akadémia 9.ker Erkel u 13.
Belépés csak bajuszban! Akinek nem nő a bajusza, a bejáratnál adunk egyet.
Ne felejtsd, hogy ezen az estén is Bols Cocktail Night azaz beállhatsz te is a pultba gyakorolni, koktélozni!
A belépés INGYENES!

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14