A tea iskolája a tealevéltől a csészéig

Házi jeges teák és jeges kávéitalok szakkör.
2016. június 8., 17:00

Itt a nyár, és egyre több vendég kéri a csábítóbbnál csábítóbb, és finomabbnál finomabb jeges nyári italokat. Ha Te is szeretnél megtanulni sok új receptúrát, ha szabadjára szeretnéd engedni alkotó fantáziádat a nyári italok tekintetében, ha szeretnél szakszerűen friss nyári italokat készíteni, akkor ezt a szakkört nagyon ajánljuk Neked!!!

A teáért a szakkör alkalmával Morafcsik Péter felel, aki nemrég érkezett vissza a Sri Lankai teaültetvényekről, tehát elsőkézből hallhatjátok ott szerzett tapasztalatait. Az előadás alatt megkóstolhatjátok a Dilmah prémium minőségű kereskedelmi forgalomban kapható teáit, és házi jegesteákat is készítünk némelyikből.

Az est folyamán megtanulhatod a történetet, amely egy finom csésze tea mögött van. Rengeteg témát érintünk, amely nemcsak a kávéknál, hanem a teák esetében is nagyon fontos, így például:
• Ültetvények
• Termelési magasságok és különbségek
• Talajtípusok
• Szüret és válogatás
• Feldolgozás és fermentáció
• Csomagolás
• Teakészítés, vízminőség (TDS, ppm), hőfokok, áztatási idők és a többi

A szakkör második felében Elek Csilla fog bemutatni különböző jeges kávéitalokat, amelyek a kánikulában egyszerre hozhatnak megváltást és okozhatnak gasztronómiai élvezetet. Gyere el és tanuld meg, hogy is készülnek a ezek a nyári frissítők, hűsítők.

Jelentkezés és jegyelővétel személyesen az iskolában H-P: 9:00-17:00 (1093 Bp. Erkel utca 13.) Egyeztetés és információ: info@mixersuli.hu tel: +36306770514

Jegyek korlátozott számban kaphatók. A rendezvényen való részvétel a jegy megvásárlásával biztosított.
Elővételes jegy: 2900 Ft
Helyszíni jegy: 3500 Ft

Gyere várunk nagyon sok szeretettel, és sok finom itallal.

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14