Hírek, érdekességek

Ébredj! Koktélok koffeinnel Mester kurzus 1.rész!

Minden adott a helyszínen, egy bárban vagy egy kávézóban. A feladat lehet új koktél vagy új kreatív kávéital megalkotása. Új ízek, új fúziók, új lehetőségek: Használd ki! Alkoss!
A Kávé Akadémia bemutatja: Koktélok Koffeinnel Mester Kurzus Kántor Enikővel és Ódor Andrással!

Ingyenes tréningek

Nyiss a nagyvilág felé és szélesítsd tudásodat az ingyenes tréningeinken!

Cinzano- Farsangi Bártúra!

A Cinzano vermut és a Bols Mixer Akadémia meghirdeti 2014 évindító Bártúráját a Cinzano Farsangi Bártúrát. A Bártúra helyszíne a Kolor, és miért pont az? Mert vidám forgatagos, könnyed, és színes mint a Cinzano, éppen ezért a farsang alkalmával Kolorizálódunk.

Remy Martin Koktélszakkör

A január 29-ei Remy Martin koktélszakkör egy igazi SHOW-nak ígérkezik! A szakkörön a Remy Martin VSOP és a Remy Martin XO konyakor mutatjuk be, és a konyak alapú koktélokat. A konyak korábban a szivarozáshoz kapcsolódott és a középkorú férfiak itala volt, ami ma már mindenhol a világban egyre inkább kezd a fiatalok kedvelt italává válni. Az este jelmondata is ezt sugallja: a Konyak konyak, ettől leszünk mozgéKONYAK!

Bármixer Tanulók Helloween-i Versenye!

A Bols Mixer Akadémia meghirdeti a bármixer tanulók koktél versenyét. A versenyen bárki indulhat, bármelyik bármixer iskola jelenlegi vagy régi növendéke. Fontos, hogy ezen a versenyen aktívan dolgozó Bartender nem indulhat.

Back To The Future - Russian Standard Vodka Workshop

Ezen az előadáson bemutatjuk a Russian Standard portfóliót és megkóstolhatjátok az Rs Original, Platinum, Gold, Imperia vodkák közötti különbségeket. Megtudhatjátok, hogy miként készítették a régi klasszikus koktélokat és hogyan formálódott napjaink trendi italává.

Bármixer tanulók koktélversenye

A verseny célja, hogy a résztvevők szakmai tapasztalatot, rutint és gyakorlatot szerezhessenek a felkészülés és verseny során, amely később a munkájuk során hasznos lehet.

Whisky Show Bartender 2014

A tavalyi sikernek köszönhetően 2014-ben, a IV. Whisky Show-n is megrendezésre kerül az év professzionális whisky koktél-versenye, a Whisky Show Bartender 2014.

25 éves Magyarország kedvenc vodkája- Tervezd meg a Royal Vodka ünnepi csomagolását!

A Royal Vodka immáron harmadik éve hirdeti meg a nagy népszerűségnek örvendő Design Pályázatot. Az idei pályázat különlegesnek számít a Royal Vodka életében , hiszen apropója a márka 25 éves születésnapja. A Royal Vodka ezalatt a 25 év alatt Magyarország kedvenc spirit márkájává nőtte ki magát és lojális fogyasztói bázist tudhat magáénak.

Kántor Enikő A Magyar Barista Bajnokság Döntőjében!

Kedves tanítványaink, barátaink. Büszkén közöljük veletek, hogy Kántor Enikő (Enci) A Kávé Akadámia vezetője és a barsita tanfolyamok oktatója bejutott a Magyar Barista Bajnokság döntőjébe. A döntő szerdán 10.kor kezdődik, gyertek és szurkoljatok ti is Encinek, hogy sikerüljön a címvédés! Mi szurkolunk neki. Hajrá Enci, hajrá Kávé Akadémia.
A rendezvény facebook eseményét itt találjátok.
https://www.facebook.com/events/1465757636981301/?fref=ts

St Patrick napi koktélok

Március 14.én 20 órakor tartjuk a bols Mixer Akadémián a St Patrick napi játékunkat amire mindenkit szeretettel várunk. A belépés ingyenes és részt vehetsz egy ír whiskey kóstolón bemutatón a Tullamore Dew jóvoltából illetve az est fő programja a kedvelt Ír kocsmajáték a Ringboard lesz. Gyertek el és jelentkezzetek a Ringboard bajnokságra. A nyertes csapat egy üveg Tullamore Dew whiskeyt kap. AEgész este whiskey koktélok a bárpultban, kattints a részletekre és nézd meg milyen whisky koktélokat tudsz megkóstolni.

Országosan elindultak a mixertanfolyamok és barista tanfolyamok.

A Bols Mixer Akadémián országosan elindultak a mixertanfolyamok és barista tanfolyamok. Van olyan városunk ahol még lehet jelentkezni vagy csatlakozni, de már a legtöbb helyen márciusra várjuk a jelentkezőket.
Budapesten március 26.án indula következő expressz mixertanfolyam. A barista tanfolyamok Kántor Enikő vezetésével folyamatosan indulnak. Nézd meg a hozzád legközelebb eső képzésünket és jelentkezz, hogy keverhess. Jelenleg következő képzésekre tudsz hozzánk jelentkezni.
Mixertanfolyam
barista tanfolyam
pultos tanfolyam
barmanager tanfolyam
sommelier tanfolyam
flair tanfolyam
Továbbképzésink között pedig a haladó mixertanfolyam vagy a kávés szekcióban a haladó barista tanfolyam és a filter kávés órák és a latte art .

Jazzy Rádió kávés riportja a Kávé Akadémián

Tanulj Kávéul! A Kávé Akadémia án járt a Jazzy rádió és riportot készítettek Gulyás Csabával a Monterosa kávék forgalmazójával, illetve Kántor Enikővel barista tanfolyam oktatójával és az iskola vezetőjével. Hallgasd végig sokat tanulhatsz a riportból.
A Kávé Akadémiával készült riport az alábbi linken tudod meghallgatni, tanulj belőle, nagyon érdekes.
http://borravalo.hu/kave-fekete-leves-elvezete/#t=00:00

Koktélok koffeinnel - KÉPREGÉNY

Enikő és Andris elkezdte a felkészülést a Mesterkurzusra,
melyhez egy nagyon szuper kis képregényt készítettek nektek!
Nézzétek végig a képeket, kövessétek az \\\"ügyetlenkedésüket\\\"!

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14