Hírek, érdekességek

Koktélbolt termékajánló: A Swimming Pool koktélcsomag

Tudtad, hogy a koktélboltban már koktécsomagokat is tudsz vásárolni? A koktélcsomag előnye, hogy az adott koktél elkészítéséhez minden összetevőt tartalmaz, így nem kell több helyre elmenned beszerezni a koktél alapanyagokat. A Swimming Pool koktélcsomag talán az egyik legnépszerűbb termékünk ebben a kategóriában,hiszen maga az ital igen népszerű és populáris, vásárold meg ezt a koktélcsomagot és keverj egy keverj egy finom Swimming Poolt.

Monin Brand Ambassador kerestetik!

A MONIN Magyarországi forgalmazója – Panna Cocktail Kft. – az alábbi munkakör betöltésére keres munkatársat: Monin Brand Ambassador!
Feladatok:
• A MONIN márka képviselete Magyarországon
• A meglévő és új partnerekkel való kapcsolattartás, üzletlátogatás
• Italok fejlesztése meglévő és új partnereknek
• Bemutatók, oktatások szervezése és lebonyolítása
• Területi képviselők munkájának segítése
• Piaci információk gyűjtése, riportok készítése
• Trendek követése

A Remy Martin konyak koktél szakkör beszámoló

Tegnap tartottuk a Remy Martin koktélszakkört a Bols Mixer Akadémián! Köszönjük,hogy eljöttetek és bízunk benne, hogy sokat tanultatok. Aki nem tudott részt venni az eseményen ne csüggedjen minden hónapban tartunk egy szakkört a különböző italokkal és koktélokkal kapcsolatban. Kattints a részeletekre és nézd meg a fotókat.

Kávé Cuppingot tartottunk a Kávé Akadémián

Január 24-én tartottuk a haladó barista tanfolyam cupping óráját. Úgy döntöttünk ezt a napot nyílt nappá tesszük, hogy bárki bepillanthasson Kántor Enci Enikő haladó barista tanfolyamába.

Bajnoki Cappuccinó!

Sziszeg és gőzt ereget A kávégép, Kántor Enikő barista pedig mosolyogva, a profi mozdulataival készíti a kapucsínót. Hitték volna, hogy az idén egy fuvolaművész képviselte hazánkat a melbourne-i világbajnokságon?

Bols Around the World

A Lucas Bols keresi a világ legkreatívabb bártenderét
a 8. Bols Bártender Világbajnokságon

Tudtad, hogy a Kávé Akadémián haladó barista tanfolyam is van?

2013 tól megújult a Bols Mixer Akadémia barista szekciója, a váltás jótékony hatással volt az iskolára nézve. Elindult a barista élet nem csak az iskolában hanem azon túl is. Kávés workshop ok bemutatók, szakkörök és folyamatos gyakorlási fejlődési lehetőségek vették kezdetét. 2013 tól a Bols Mixer Akadémia barista tanfolyamaiból Kávé Akadémi lett és külön kis kávés világ éledt meg az iskolán belül.

Januárban indul a következő mixertanfolyam az iskolában

A mixertanfolyam és a modern bartender tanfolyam országosan januárban indul. Jelentkezéseket az aktuális tanfolyam naptárban tudtok leadni. Dolgozz bartenderként itthon vagy akár külföldön és válaszd a Bols Mixer Akadémiát mert mi megtanítunk a szakmára és odafigyelünk a hallgatóinkra.

Ismerjétek meg Kántor Enikőt a Kávé Akadémia vezetőjét

Kántor Enikő, Magyar Barista bajnok 2013. A Kávé Akadémia vezetője és oktatója vagyok.
2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudomány Egyetemen, mint fuvola művész, majd 2009 nyarán egy szerencsés véletlen során belecsöppentem a vendéglátás világába. 2010-ben egy munkahelyemen kollegaként a sors összehozott egy csodálatos személlyel, Both Imolával, aki a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila növendéke volt akkoriban a Costa-ban.

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14