Hírek, érdekességek

A Monin téli koktél és kávés koktélok ajánlója

A tél a komfort, finom ételek és melegség időszaka.. Ilyenkor több időt töltünk otthon, vagy pont ellenkezőleg, élvezzük a havat és a téli sportokat. Ami biztos, hogy eljött az idő az önmagunk kényeztetésére. Fedezd fel az idei tél mennyeien finom koktélrecept ötleteinket! Mivel “Minden mosoly kettőnek számít télen*”, vidítsd fel a vendégeidet a Téli Ajánlónkkal..

Ismét egy végzős mixertanfolyam csoportunk

Gratulálunk a mixertanfolyamot végzett hallgatóinknak. Nagyon ügyesek voltatok és örülünk, hogy ilyen szép eredménnyel végeztétek el a mixeriskolát! A továbbiakban sok sikert kívánunk nektek, és várunk vissza benneteket az iskolába rendezvényeinken.

Munka ajánlat olaszországban

Varsányi Sofia elvégezte a mixertanfolyamot és azt követően Olaszországban egy koktélbárban bártenderként helyezkedett el. Most irt nekünk egy levelet,hogy jól érzi magát és munkatársakat keres! Ha te is érzel magadban ambíciót olvasd el a hirdetésüket hátha neked szól!

Flair a bártender akrobatikus látvány eleme

A Bols mixer akadémián nem csak a mixertanfolyamot végezheted el. Több lépcsős oktatási rendszerünk egyik eleme a flair. Rendezvényeink során számtalan olyan felkérést kapunk, ahol igényként felmerül egy mixershow megtartása, vagy akár a munkahelyen szeretnénk a vendégeinket szórakoztatni egy kis flair bartendingel.

Mikulás Party és Bármixer tanulók koktélversenye 2013.12.06

A Bols Mixer Akadémia meghirdeti a bármixer tanulók Mikulás mixerversenyét!
Ez a party azért is különleges merthogy meghívtuk a Mikulást is, aki visszaigazolta és jön!!!
A koktélversenyre várunk minden bármixer tanulót, független attól melyik mixeriskolába jár, a versenyen akkor is elindulhatsz ha már elvégezted a mixertanfolyamot.

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14