Hírek, érdekességek

12.000-en a facebookon!

A Bols Mixer Akadémia facebook oldala átlépte a 12.000-es határt!
Köszönjük, hogy ennyien követtek minket! :)

Movember Party november 29-én!

Movember Party november 29-én a Bols Mixer Akadémián!
Sok-sok programmal várunk:
-Whisky kvíz
-Shot-készítő és elfogyasztó gyorsasági verseny
-Bajusz-verseny

Tévhitek a Tequiláról

Már jó néhány tequila alapú kevert ital szóba került itt a Koktél Blogon, viszont az alappárlat részletes bemutatásával eddig adós maradtam. A mostani poszt ihletét a Liqour.com szakértőjének, Jacques Bezuidenhoutnak az iránymutatásai adták a tequilát körülvevő mítoszokkal kapcsolatban, melyeket még kiegészítettem néhány fontosnak vélt információval.

Bármixer tanulók pünkösdi koktélversenye

Ezen a versenyen bárki indulhat, tehát akik most járnak mixer tanfolyamra, vagy akár már végzett hallgatók, kezdő mixerek. Bármelyik mixer iskola jelenlegi vagy akár végzett hallgatóit szívesen látjuk versenyzőként. Viszont ezen a versenyen aktívan dolgozó bármixer nem indulhat.

Fizzi Day Projekt

A fizzek egyszerű elkészítésük és hűsítő jellegükből fakadóan egyre népszerűbbek hazánkban és a nagyvilágban egyaránt.
Viszont nem is gondolnád milyen érdekes és különleges Fizz ek léteznek, milyen extra ízkavalkád hozható ki egy egy jól megkomponált Fizz ből.

Aperol Spritz Bártúra

Bártúra az Aperol Spritz el május 16.án a BOB ban! Tavasz helyett itt a nyár ez pedig feljogosít minket, hogy Bártúrázzunk, bulizzunk,egyet tehát irány az utcabár.

Rendezvények az iskolában

Rendezvényeket, eseményeket rendszeresen szervezünk a Bols Mixer Akadémián. Ezek a Party-k azt a célt szolgálják, hogy ti is be tudjatok állni a pult mögé éles helyzetben és gyakorlatot szerezni.

Koktél Kvíz a Bols Mixer Akadémián

A Bols Mixer Akadémia elindítja a Kvíz Koktél tudáspróba vetélkedőjét.
A rendezvény május 8.án 20.órakor kezdődik és várhatóan 22.00 kor ér véget
Miről is szól ez a rendezvény?

Bármixer tanulók tavaszi koktélversenye

A Bols Mixer Akadémia meghirdeti a Bármixer Tanulók tavaszi koktélversenyét.
A verseny célja, gyakorlási lehetőséget biztosítani a bármixer tanulóknak vagy a még kezdő bármixereknek.

Bols Tavaszi koktélkínálat

Közeledik a húsvét, a Bols pedig megint kijött egy ünnepi koktélgyűjteménnyel. Tojáslikőr, csokitojás, vagyis Easter Cocktail Collection.

Campari Red Passion Bártúra

Március közepén megvolt immáron a harmadik is. Megtudtunk mindent a Campariról és az ebből készült kevert italokról, valamint megmutattuk magunkat Budapest legpuccosabb bárjában is. Buddha-Bártúra.

Kis whisk(e)yhatározó

A whisky vagy whiskey olyan égetett szesz, amely gabona (elsősorban árpa, árpamaláta, rozs, rozsmaláta, búza, kukorica, illetve ezek keveréke) erjesztésével és lepárlásával, vízzel történő hígítással, majd fahordós (többnyire tölgy) érleléssel készül. Na de mikor írjuk „e”-vel és mikor „e” nélkül? Egyáltalán mely országokban készítik a legjobbakat? Mit jelent pontosan például a single malt, a blended vagy a pure pot still? Kis whisk(e)yhatározó.

Oldalkocsi görög módra: METAXA Sidecar

Nemrég megismerkedtünk az oldalkocsis katona esetével, illetvea sztori eredményeként létrejött és időközben nagy klasszikussá vált Sidecarral, amelyet a METAXA most kicsit átértelmezett: a konyakot kicserélték a saját, ötcsillagos piájukra, hozzáadtak egy kis narancslevet és visszább vettek a Cointreauból meg a citromléből. Ez a METAXA Sidecar.

Lesz-e újra magyar győztes? Bols Around The World 2013

A tavalyi nemzetközi megmérettetés különösen kedves volt a magyarok számára, hiszen a budapesti Boutiq’Bar akkori bártendere, a ma már Londonban dolgozó Onufer Gábor zárt az első helyen, méghozzá a „The Merchant” elnevezésű italával, valamint a hozzá tartozó „Pass The Dutchie” sajttállal.

Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14