Hírek, érdekességek

Kortyolj bele az italvilágba!

Világhíres kávék, italkülönlegességek, vezetett kóstolások, gasztro-lounge, kiállítók, workshopok, bemutatók, Országos Barista Bajnokság, Magyar Koktél- és Flair bajnokság február 23-24-én az ötcsillagos Hotel Corinthiában.

Galliano kávékoktél szakkör

A havi rendszerességgel megtartott szakkör folytatásaként február 18.án 18.órai kezdettel rendezzük meg a Galliano Szakkörünket.
Valentin napi Aperol forróital verseny

Kedves bármixerek, tanulóink, és barátaink! Valentin napi Partyt és ezzel egybekötött Forróital versenyt tartunk február 15.én pénteken a Bols Mixer Akadémián.

Bártúra beszámoló

Az első után megvolt a második is. Nagyobbak és szexisebbek voltunk, mint a múltkor, mindent megtanultunk a legjobb narancslikőrről, kóstoltunk chilis Margaritát, utaztunk többféle oldalkocsiban, ittunk folyékony Caprese salátát, most sem hanyagoltuk az Aperolt, forgatott az RTL Klub és jártunk a Trafiqban is. Ilyen volt a Szuperszexi Cointreau Bártúra…

Master Of Bols Bartending a likőrverseny!

Master Of Bols Bartending 3.0 a Likőrverseny!
Figyelem bártenderek itt a likőrverseny felhívása.
Mi a feladat?
Készíts 1 db koktélt Bols likőr alappal. Barfood ot most nem kérünk de sztorit vagy mesét azt igen. Receptbeküldési határidő január 24.éjfél

Bártúra II.

2013 január 25. a Szuper Sexy bártúra.
Részletek hamarosan!
Mikulás Party

Mikulás party és Bármixer tanulók koktélversenye 2.0 a Bols Mixer Akadémián!Üzenőfal


 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14