Iskolánkról

 

A Bols Mixer Akadémia mixertanfolyam, barista tanfolyamok és a vendéglátás különböző területeire szakosodott oktatási intézmény!

 • Célunk hazánkban és nemzetközileg is piacképes szakemberek képzése.
 • Immáron 15 éves szakmai múltra tekintünk vissza az oktatás területén.
 • Iskolánk országosan működik, így azoknak is lehetősége van tanulni, akik nem a fővárosban élnek.
 • A mixer tanfolyam, barista tanfolyam, pincér tanfolyam stb... biztosítunk részletfizetést.
 • Tapasztalt, rutinos, elismert oktatók segítik a hallgatók felkészülését.
 • A kiscsoportos foglalkozás során lehetőségünk van az egyéni teljesítményekre koncentrálni.
 • A hallgatók igényeit figyelembe véve indítjuk képzéseinket.
 • Budapesti oktatótermünkben nem csak mixer tanfolyamokat szervezünk, hanem workshopokat és házi versenyeket is.
 • Különösen fontos hangsúlyt fektetünk a többlépcsős oktatásra, így a kezdőtől a haladó kurzusokig mindent el tudsz sajátítani iskolánkban.
 • Bárhol is vagy a világban a BOLS név világhírű, ezért nem jelent problémát a külföldön való elhelyezkedés sem. Ezt bizonyítja az iskolánkban végzett ma már több mint ezer elégedett hallgatónk, illetve a külföldi munkaerő közvetítő cégek, partnereink, akik folyamatosan keresik végzett hallgatóinkat munkaajánlataikkal.
 • A BMA-n végzett hallgatók nagy eséllyel kezdhetik a bártender szakmát.

bols_mixer_akademia

 A Bols Mixer Akadémia célja, hogy szakmát szerető hozzáértő, profi mixereket képezzen, akik ügyesen, látványosan, hatékonyan, és gyorsan dolgoznak. A koktél kultúra és a koktél fogyasztás egyre szélesebb körű népszerűsítése és megismertetése, valamint ennek támogatására olyan szakemberek képzése, akikre nemzetközi szinten is büszkék lehetünk mixer tanfolyamainkon ezt elsődleges célnak tekintjük.
A Bols Mixer Akadémia nem csak kezdő és gyakorló bartendereknek kínál magas fokú képzést, mixertanfolyam-ot hanem mindazoknak, akiket érdekel a koktél készítés, a koktél keverés mestersége, akár hobby szinten is. 
Ma már egyre több a hobby mixer,és egyre többen érzik úgy, hogy akár egy baráti összejövetel alkalmával is egy színfolt lehet, ha valaki ért a koktélok keveréséhez és ezzel meglepi barátait, sokan végeznek mixertanfolyamot hobbi céllal is. 
A Bols Mixer Akadémia olyan szakembereket kíván képezni, akik szeretik és ismerik a szakmájukat és nemzetközi szinten is piacképesek.
Képzéseinkre mindazokat az érdeklődőket várjuk, akik szeretnék a bartender, barista, pultos vagy bármanager szakmát professzionálisan elsajátítani, akik szeretnék az italfogyasztási kultúrájukat bővíteni, fejleszteni vagy aki egyszerűen csak szereti a finom koktélokat, kávékat és szeretné készíteni is őket, egyszóval mindenkinek, aki kedvet érez hozzá, és mindez egy mixertanfolyammal, vagy barista tanfolyammal kezdődött.

 

bols_mixer_akademia_1

Elméleti és gyakorlati oktató terem

További képek - Virtuális túra

Jelentkezz bátran, mi megtanítunk a szakmára!
Nézd meg tanfolyamnaptárunkat!

TO ADD FLAVOUR TO THE WORLD!

 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14