Vendéglátó-üzletvezető OKJ 3581102

A Vendéglátó-üzletvezető OKJ 3581102 számú képzés a Vendéglátó Akadémia szervezésébenvalósul meg!

Időtartam:  5 hónap
Intenzitás:   Heti 2 alkalom
Tanfolyam díja:                 120 000 Ft   (részletfizetést biztosítunk!)
Vizsgadíj: 40 000 Ft
Képzési helyek:  Budapest
Telefonszám: +36301866345
E-mail cím: info@vendeglatoakademia.hu

 

 

JELENTKEZEM

 

Szakképesítés leírása és a belépési feltételek

A vendéglátó üzletvezető önállóan működteti, szervezi a vendéglátó üzlet működési folyamatait. Ellenőrzi és irányítja a beszerzést, termelést, értékesítést és a raktározást. A vendéglátó üzletvezető gondoskodik a belső- és külső kapcsolatokról, biztosítja a gazdasági és dokumentációs szabályokat, kezeli a marketinget. Az üzletvezető feladata az érvényben lévő jogszabályok és előírások betartása, betartatása. Az üzletvezető tárgyi- és humánerőforrás-gazdálkodást folytat, felelősséggel tartozik a rá bízott eszközökért.

A képzés megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Szakmai előképzettség: 34 811 01 Cukrász, 34 811 04 Szakács, 34 811 03 Pincér, 34 811 06 Fogadós

Előírt gyakorlat: szakmai előképzettségben szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább két éves gyakorlat

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek

Tematika

  1. 11536-16 Marketing a vendéglátásban
  2. 11537-16 Vendéglátó menedzsment

Vizsga

A tanfolyam végén szakmai vizsgát kell tenni. Sikeres vizsga esetén OKJ bizonyítványt szerezhetsz, a bizonyítvány kiegészítéseként Europass bizonyítvány igényelhető 3 idegen nyelven (angol, német, francia).

Ha elvégzed a tanfolyamot…

A szakképesítéssel képes leszel

  • létrehozni és működtetni a vendéglátó vállalkozást
  • humánerőforrás-gazdálkodást folytatni
  • költség-haszon elemzést végezni
  • elemezni és optimalizálni a költséget és eredményt, az eredmény felhasználására javaslatot tenni
  • gazdálkodni az anyagi erőforrásokkal
  • gazdasági elemzéseket végezni és döntéseket hozni
  • működtetni a vendéglátó egység marketing tevékenységét
  • külső-belső kommunikációt folytatni és menedzselni
  • meghatározni a vendéglátó üzlet áru- és szolgáltatásválasztékát
  • kapcsolatot tartani a hatóságokkal
  • irányítani a vendéglátó üzlet működését
  • irányítani a beszerzési, raktározási, termelési és értékesítési folyamatokat
  • kezelni a reklamációt
  • megszervezni és irányítani a pénzügyi, adózási és számviteli folyamatokat
  • megtartatni az érvényben lévő előírásokat, szabályokat
  • követni a szakmai trendek változásait
  • biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét

 

 

JELENTKEZEM

 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14