2 IN 1 Mixertanfolyam + Bármanager tanfolyam

Időtartam:  egyénileg változó
Intenzitás:   Heti 1x3 óra
Ajánlás:Végezd el olcsóbban! Hozd el egy ismerősöd és iratkozzatok be ketten kedvezményesen! 2x5000 ft kedvezményt kapsz ha ajánlod ismerősödnek a tanfolyamot!
Tanfolyam díja:                 142 200 Ft  (részletfizetést biztosítunk!)   
Képzési helyek: 

Budapest
Baja
Békéscsaba
Debrecen
Dunaújváros
Eger
Győr
Kaposvár
Kecskemét

Keszthely
Miskolc
Mohács
Nagykanizsa
Nyíregyháza
Pécs
Sopron 
Székesfehérvár 

Szekszárd Szombathely
Salgótarján
Szeged
Szolnok Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

Telefonszám: +36306770514
E-mail cím: info@mixersuli.hu

 

JELENTKEZEM

 

A Bols Mixer Akadémiánál, amennyiben beiratkozáskor több képzésre jelentkezel, jelentős anyagi megtakarításokatérhetsz el. A 2in1 képzésünk két tanfolyamból tevődik össze, amiket külön órakereten belül van mód elvégezni! A tanfolyamokat lehet párhuzamosan, illetve egymást követően kezdeni, így az elvégzés ideje attól függ, hogy mennyi szabadidővel rendelkezel. 
A mixer tanfolyamon, és a bármanager képzésen megtanítjuk a koktélkészítés ismeretein kívül a bármanager munkáját, üzleti gazdálkodást, bor és szivarismereteket, pult elszámoltatási technikákat, kávé és tea ismereteket, egyszóval a vendéglátó üzletek üzemeltetésének teljeskörű feltételeit. 

 

Vizsga

A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz. A sikeres vizsga végén kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki, melyet a Bols Mixer Akadémia nemzetközileg elismert háromnyelvű oklevéllel is hitelesít.

 

A tanfolyam díjára részletfizetést tudunk biztosítani.

JELENTKEZEM

 

Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14