3 IN 1 Mixertanfolyam + Barista tanfolyam + Flair tanfolyam

Időtartam:  egyénileg változó
Intenzitás:   heti 1x3 óra
Ajánlás: Végezd el olcsóbban! Hozd el egy ismerősöd és iratkozzatok be ketten kedvezményesen! 2x5000 ft kedvezményt kapsz ha ajánlod ismerősödnek a tanfolyamot!
Tanfolyam díja:                 192 950 Ft (részletfizetést biztosítunk!)   
Képzési helyek: 

Budapest
Baja
Békéscsaba
Debrecen
Dunaújváros
Eger
Győr
Kaposvár
Kecskemét

Keszthely
Miskolc
Mohács
Nagykanizsa
Nyíregyháza
Pécs
Sopron 
Székesfehérvár 

Szekszárd Szombathely
Salgótarján
Szeged
Szolnok Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

 

 

JELENTKEZEM

 


A Bols Mixer Akadémiánál, amennyiben beiratkozáskor több képzésre jelentkezel, jelentős anyagi megtakarításokat érhetsz el.

A 3in1 képzésünk három tanfolyamból tevődik össze, amiket külön órakereten belül van mód elvégezni! A tanfolyamokat lehet párhuzamosan, illetve egymást követően kezdeni, így az elvégzés ideje attól függ, hogy mennyi szabadidővel rendelkezel. 
Ezen a tanfolyamon, a mixerképzésen túl betekintünk a  barista munkájába, megtanítunk hogyan kell elkészíteni helyesen egy capuccinót, a kávékoktélokat. Megtanulod a barista munkakörhöz tartozó feladatokat a nyitástól a zárásig, megismered egy espresso gép működését és az örlő állítást. A flair képzés keretében megtanítunk a free pouring azaz a mérce nélküli pontos mérés szabályaira, helyes használatára, a különböző italkészítési technikák elsajátítása, látványos, hatékony mozdulatokkal.

Vizsga

A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz. A sikeres vizsga végén kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki, melyet a Bols Mixer Akadémia nemzetközileg elismert háromnyelvű oklevéllel is hitelesít.

A tanfolyam díjára részletfizetést tudunk biztosítani.

JELENTKEZEM
Újrapróbálom!
Jelentkezz most!
További információ: 06-30/677-05-14