Bármanager tanfolyam magántanulóknak
Bármanager tanfolyam ára magántanulóknak:
85.000.- forint, mely tartalmazza a tankönyv árát!
Részletfizetés minden hallgatónk számára biztosított!
Intenzitás:
4 alkalom, alkalmanként 3 óra
Képzési helyek:
Budapest
Jelentkezés és további információk:
+ 36 30 677 0514
info@mixersuli.hu
JELENTKEZEM |
A képzés célja
Kiknek ajánljuk képzésünket
- A vendéglátásban dolgozó szakembereknek
- A vendéglátásban elhelyezkedni vágyó szakembereknek
- Vendéglátó üzlet vezetőinek
- Leendő üzlettulajdonosoknak
- Illetve mindazoknak akik a vendéglátást profi szinten kívánják elsajátítani.
Tematika
1. Vendéglátó ismeretek
- A vendéglátás általános jellemzőinek ismertetése
- Vendéglátó üzletek ismertetése, üzlet termékválasztékának összeállítása
- Itallap szerkesztése
- Üzleten kívüli üzemeltetés (pl. kitelepülés, catering szolgáltatás)
- Vendéglátó üzletek üzemeltetésének személyi feltételei
- Marketing a vendéglátásban
- Vendéglátó egységek ellenőrzésére való felkészülés
2. Üzleti gazdálkodás a vendéglátásban, jogi ismeretek
- Vendéglátó egység nyitásához szükséges ismeretek
- Vendéglátó üzlet gazdálkodása
- Árképzés a vendéglátásban
- Kommunikáció a szakmán belül
- Higiéniai ismeretek
- Európai Unión belüli munkavállalás feltételei
3. Kávé és tea ismerete, felszolgálása, barista munkafolyamatok
- Kávé, és kávékülönlegességek ismerete, felszolgálása
- Presszókávé készítése
- Capuccinó készítése, a tejhab öntési technikák
4. Gazdálkodási ismeretek
- Standív készítése (áruforgalmi mérlegsor)
- Árképzés a vendéglátásban, áfa, haszonkulcs, ár résszint
- Személyi jövedelemadó, társasági adó, jövedéki adó
- Bérezés, bérgazdálkodás, bérelszámolás, járulékok
- Eszközök, források, amortizáció
- Eredmény képződése, kiszámításának menete
- Készletgazdálkodás, forgási sebesség, elszámoltatás eladási áron
5. A Barmanager feladatai
- Az üzlet nyitása után a hivatalos papírmunkák kezelése (jelenléti ív,kis könyv)
- A beérkező áru átvétele a szállítóktól számlákkal
- Megfelelő személyzet kiválasztása és annak munkájának felügyelete
- Gondoskodni napi ajánlatról,esetleges akciókról
- Marketing,PR,rendezvényszervezés
- Stand,vételezés,bérek kiosztása,napi elszámolás
6. A bár zárási munkálatai
- standolás
- nyitás, zárási procedúra
- rendezvényszervezés a gyakorlatban, szituációs feladatok
Vizsga
A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz. A sikeres vizsga végén kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki, melyet a Bols Mixer Akadémia nemzetközileg elismert oklevéllel is hitelesít.
Magántanulói státuszban kedvezményeink nem vehetők igénybe!
JELENTKEZEM |