Sommelier tanfolyam
Sommelier tanfolyam ára:
85.000.- forint, mely tartalmazza a tankönyv árát!
Részletfizetés minden hallgatónk számára biztosított!
Intenzitás:
3 hét, heti 1 alkalom, hetente 1 dupla alkalommal
Képzési helyek:
Budapest
Jelentkezés és további információk:
+ 36 30 677 0514
+ 36 30 484 0744
info@mixersuli.hu
JELENTKEZEM |
Miért válaszd a Sommelier tanfolyamot?
- mert megtanulhatod, hogy a Sommelier feladata nem csak a harmónia megteremtése az étterem ital (főként a bor) és ételkínálatában, hanem a bor felszolgálás és a szakszerű kínálás, a borkóstolás technikája is.
- mert mi a beiratkozástól az elhelyezkedésig segítünk!
- mert szívesen dolgoznál Sommelierként szállodában vagy étteremben, folyami hajón vagy óceánjáró luxushajón
- mert szeretnéd bővíteni a vendéglátós szakmai tudásodat sommelier ismeretekkel.
- mert a Sommelier szakma egyaránt keresett itthon és külföldön is
- mert ahogy mindegyik képzésünkön, ezen is biztosítunk részletfizetést!
SEGÍTÜNK NEKED, NEM HAGYUNK MAGADRA! VÉGIGKÍSÉRÜNK A BEIRATKOZÁSTÓL, A MUNKÁBAN VALÓ ELHELYEZKEDÉSIG!
Hol tudsz a Sommelier végzettséggel elhelyezkedni?
- Külföldön óceánjáró luxushajókon, folyami hajókon, mint Sommelier
- Családi pincészetben, egy étterem vagy borbár Sommelier-jeként
- Azonnal hasznosítható gyakorlati tudást szerezhetsz meg nálunk, amivel garantáltan azonnal el tudsz helyezkedni
- Mert a vizsga után azonnali munka ajánlatotkapsz külföldi állásközvetítő partnereinken keresztül!
- Átlagos vendéglátós fizetések külföldön és itthon:
- Ausztria: 690 000HUF-nak megfelelő összeg
- Németország: 880 000HUF-nak megfelelő összeg
- Egyesült Királyság: 785 000HUF-nak megfelelő összeg
- Írország: 855 000HUF-nak megfelelő összeg
- Magyarország: 165 000 – 260 000HUF
Vizsga Után Azonnal Munka Ajánlatot kapsz!
- A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tudsz tenni. Amennyiben sikeres a vizsga Garantáljukneked, hogy munkaközvetítő partnereink azonnali és személyre szabott munka ajánlatokkal keresnek meg
Sommelier tanfolyam tematika
1.Szőlő művelése, szőlészeti alapismeretek
2. Borkészítési eljárások
6. Szaglásfejlesztés (elsődleges és másodlagos illatok)
4. Sommelier ismeretek
5. Magyarország borvidékei
6. Bevezetés a bor és étel párosítás rejtelmeibe
7. Bor és étel párosítás
8. Digesztiv italok, bevezetés a párlatok világába
JELENTKEZEM |
Jelentkezés és további információk:
https://vendeglatoakademia.hu/okj-kepzesek/